raisa runia

Ik ben Raisa Runia

Ik ben een gecertificeerd beeldend vaktherapeut. Al sinds ik klein ben voel ik van alles en was ik altijd op zoek naar de boodschap daar achter.

Als klein meisje deed ik mijn stinkende best om staande te blijven bij alles wat zich in mijn leven voordeed, maar dat deed ik iets te veel. Ik leerde hoe ik hard kon werken (danste op mijn hoogtepunt met gemak 7 dagen per week), er vooral voor een ander kon zijn & liep als gevolg aan mijn eigen gevoel en behoefte voorbij.

hoge pieken
en diepe dalen

Ik raakte uit contact met mijn gevoel en lichaam.
En raakte verzonken in de drang naar externe bevestiging, pleasen en onzekerheid.

Mijn leven vormde zich door hoge pieken en diepe dalen, waarbij een tegenslag mij volledig omver kon blazen.

Ik besloot hulp te zoeken…

Een psycholoog, mindfullness-cursus, gesprekken bij de POH-er, yoga, meditatie, een eigen therapie-opleiding en online cursussen verder, was ik nog steeds niet bij mezelf thuis gekomen.

Tot dat er een 100-daags transformatie programma op mijn pad kwam (thanks Wietske) en ik eindelijk écht de diepte in kon duiken.
Maar bovenal: mijn community aan sisters zich ontvouwde. Zij op wie ik kon bouwen, zij wie mij droegen, zij die mij zagen.

MIJN MISSIE

Ik voelde dít moet ik doorgeven! Ik voelde het zo sterk… Want als ík dit kan, dan kan jij dat ook!

In mijn leven ben ik altijd op zoek geweest naar verbinding, zelfacceptatie en een plek om volledig mezelf te zijn. En nu heb ik die gevonden en mag ik dat doorgeven!

Want ik voel een sterke behoefte om jou te verbinden met jouw authentieke kracht, puurste zelfliefde, acceptatie & de kracht van sisterhood.

Na in de kinder- en jeugdpsychiatrie te hebben gewerkt, geef ik nu in al mijn sessies door hoe het is om verbinding, herkenning en onvoorwaardelijke acceptatie te voelen, wanneer je je niet langer laat leiden door wat anderen vinden & deze (te) snelle maatschappij.